Amazon App Quiz Answers – Today Answer for 17th September 2020

3

Contents

Amazon App Quiz Answers – Today Answers, 2020 (Daily Updated)

Amazon App Quiz Answers – Hello guys, hope you are doing well. As we know, Amazon now running an App Quiz where all Amazon users have to answer some basic question free. If you are lucky then you will get a chance to win Rs 2,00,000 & Amazing Gadgets free. So, today, we are going to share Amazon App Quiz answers that help you to fill the questions easily. So, don’t forget to check out the answers below. Check it out Amazon Coupons & Offers here.

Amazon plays an amazing Quiz contest every day, where all amazon app users can join and answer their basic questions. They will randomly choose the winner who gives all the correct answers. If you are lucky then you will get Rs 2,00,000 & Gadgets for free just for a few simple questions. So, we are here to help you to choose the right answer in the Amazon App Quiz. So, check it out below. Check it Out Amazon Upcoming Sales & Offers and Upcoming Smartphones on Amazon here.

How to Play Amazon Quiz Time:-

  • Download Amazon App from here
  • Register / Login
  • Proceed to Dashboard
  • You will see a banner regarding the Quiz
  • Click on that > Click on Start Quiz
  • You will be asked questions one by one
  • Answer the correct option and proceed
  • That’s it! You will be registered for the draw!

Today’s Quiz Answer – 

Amazon App Quiz Answers:

Amazon Quiz Answers- Win Redmi Note 9 Pro

Question 1 of 5:

India and which other country were declared joint gold medal winners of the Online Chess Olympiad of 2020?

The answer is- Russia

Question 2 of 5:

Which automobile manufacturer has launched a Virtual Racing Championship called ‘Polo Championship’ in India?

The answer is- Volkswagen Motorsport India

Question 3 of 5:

Ashwani Bhatia has been appointed by the Government of India as the managing director (MD) of which bank?

The answer is- State Bank of India

Question 4 of 5:

India’s longest river ropeway project connecting the northern and southern banks of the Brahmaputra river was inaugurated in which state?

The answer is- Assam

Question 5 of 5:

Hosted and organized by the Stockholm International Water Institute, what week was celebrated globally during 25-30 August?

The answer is- World Water Week

 

Amazon Quiz Answers- Win Mi Laptop (15th September)

Question 1 of 5:

Which company has launched the initiative, ‘The Anywhere School’ in more than 250 countries around the world?

The answer is- Google

Question 2 of 5:

The winner of the “World’s Fastest Human Calculator” title in 2020, Neelakanta Bhanu Prakash, hails from which Indian state?

The answer is- Telangana

Question 3 of 5:

The IIT Alumni Council has signed an agreement with Russian universities to build the world’s largest and fastest what in India?

The answer is- Hybrid quantum computer

Question 4 of 5:

Former Paris-Saint Germain Captain, Thiago Silva was recently signed by which Premier League Club?

The answer is- Chelsea

Question 5 of 5:

The World Health Organisation in August 2020 declared which continent to be free of wild poliovirus?

The answer is- Africa

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance (14th September)

Question 1 of 5:

Which of these food items help in boosting immunity?

The answer is- All of these1

Question 2 of 5:

For which of these exercises, can stairs be used very efficiently?

The answer is- Split squats

Question 3 of 5:

Who are the primary music composers behind the Amazon Prime series Bandish Bandits?

The answer is- Shankar Ehsaan Loy

Question 4 of 5:

Which state passed a resolution to include itself in the Sixth Schedule of the constitution that protects the rights of tribal folk?

The answer is- Arunachal Pradesh

Question 5 of 5:

Recently, the President of UAE formally ended a law that distinctly boycotted trade and financial agreements with which country?

The answer is- Israel

Amazon Quiz Answers- Win Samsung Galaxy S20+ on 13th September 2020

Question 1:
Kevin Mayer stepped down from his position as the chief executive officer of which social networking service that’s owned by ByteDance?
Correct Answer: Tiktok

Question 2:
Which country recently discovered a large natural gas reserve off the Black Sea coast?
Correct Answer: Turkey

Question 3:
Bengaluru’s Bannerghatta Biological Park recently named an elephant calf after which author and philanthropist?
Correct Answer: Sudha Murthy

Question 4:
Which West Indies allrounder recently became the first bowler to take 500 wickets in T20 cricket?
Correct Answer: Dwayne Bravo

Question 5:
Father Gaston Roberge, who recently passed away, set up the Chitrabani film studies institute with the help of which famous personality?
Correct Answer: Satyajit Ray

 

Amazon Quiz Answers- Win Ray-Ban Sunglasses on 12th September 2020

Question 1:
One Young World’s Journalist of the year Award recipient Neha Dixit primarily covers social issues of which part of Asia?
Correct Answer: South Asia

Question 2:
The 2020 International Booker Prize winning book ‘The Discomfort of Evening ‘ is written in which language?
Correct Answer: Dutch

Question 3:
Arjuna Award recipient Poulami Ghatak recently announced her retirement from which sport?
Correct Answer: Table Tennis

Question 4:
Chadwick Boseman was an American actor most famous for his role as which Marvel superhero?
Correct Answer: Black Panther

Question 5:
National Sports Day on 29th August commemorates the birth anniversary of an Indian captain in which sport?
Correct Answer: Hockey

Amazon Quiz Today Answers | 27th July 2020 | Win Rs.50000 Pay Balance

Question 1. PM SVAnidhi is a centrally sponsored scheme to help whom?

Answer 1 is – Street Vendors

Question 2. Sri Lanka recently reported having eradicated Rubella and which another disease?

Answer 2 is – Measles

Question 3. Which of these days has been observed on July 11 every year since 1989?

Answer 3 is – World Population Day

Question 4. Who was the Man of the Match for a 9 wicket match haul in the first Test match between England and West Indies, recently held at Southampton?

Answer 4 is – Shannon Gabriel

Question 5. The Jenner Institute at Oxford University is a famous institute that specializes in research of what?

Answer 5 is -Vaccines


Amazon 21st November FunZone Quiz Answers 

Question 1 – In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves, and ancient paintings?

Answers – Australia

Question 2 – In 2019, which movie released in India grossed over INR 100 crore in its first 2 days of release?

The answer is – Avengers: End Game

Question 3 – Which date recently marked the 101st anniversary of the end of the first World War?

Answers – 11th November 2019

Question 4 – Every bowler wants to see the bails/stumps flying through the air after the ball has been delivered. What happens when the ball hits the stump directly from the bowler?

The answer is – Bowled

Question 5 – What is the currency of Sweden?

Answers – Krona


Amazon Quiz Answers for 20 November 2019 | Win iPhone XS

1) He was the 47th Vice-president of the United States and a member of the Democratic party. He celebrates his birthday today. Who is he?

Ans- Joe Biden

Q2) Who made the all-important throw in the last ball of the Super Over, to effect a runout, that won England the 2019 World Cup?

Ans- Jason Roy

Q3) In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?

ans- Zambia and Zimbabwe

Q4) Golf player Vijay Singh belongs to which country?

Ans- Fiji

Q5) You’ve just been bowled a ‘beamer’ while playing cricket. What part of your body should you be worried about?

ans-Head

Amazon Today’s Quiz Time Answers – Win Fitbit Versa 2 Smartwatch  | 19th November 2019

1. She was the first and the only woman Prime minister of India till date. She celebrates her birthday today. Who is she?

Answers are: Indira Gandhi

2. She has starred in Bollywood movies like Satyam Shivam Sundaram, Don, and many more between the 1970s and 80s. She celebrates her birthday today. Who is this actress?

Answers are: Zeenat Aman

  1. What is ‘Arise’, an innovation launched by IIT Madras, a first of its kind in India?

Answers are: Standing Wheelchair

4. True or False: Rio de Janeiro is the capital of Brazil

Answers are: False

5. Where would you find the Trevi Fountain, one of the most famous fountains in the world notable for appearances in films such as La Dolce Vita, Three Coins in the Fountain, and Roman Holiday?

Answers are: Rome


Amazon Today’s Quiz Time Answers – Win ₹20000 Pay | 18th November 2019

1. One of NASA’s four great observatories is named after which of these scientists?

Answers are: Subrahmanyan Chandrasekhar

2. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answers are: A dance form

3. In April 2019, as a promotional activity, Oreo created a title sequence of which show using nearly 3000 cookies?

The answers are: Game of Thrones

4. In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time?

Answers are: Montignac, France

5. National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday, who is hailed as the father of the White Revolution. When is it celebrated?

Answers are: November 26


Amazon Today’s Quiz Time Answers – Win Oneplus 7 Pro  | 17th November 2019

Question 1 – Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

Answers –  Saturn

Question 2 – Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

The answer is – On Your Feet

Question 3 – A lot of people today suffer from Nomophobia especially on trips. What is Nomophobia the fear of?

Answers – Being Out Of Mobile Coverage

Question 4 – Which famous person born on 14th November is the father of the Duke of Cambridge and the Duke of Sussex?

The answer is – Prince Charles

Question 5 – In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answers – Germany


Amazon Today’s Quiz Time Answers – Win Dyson Air Purifier | 16th November 2019

Question 1 – ______ is celebrated today (16 November) to commemorate the establishment of the Press Council of India. Formed in 1966, the Press Council keeps a check on the quality of reportage provided by the Indian press.

Answers – National Press Day

Question 2 – The newly discovered Marengo Sachin Tendulkar is a species of what?

The answer is – Spiders

Question 3 -In the movie ‘Avatar’, humans are principally looking to obtain which element from Pandora?

Answers – Unobtainium

Question 4 – Chisel is a chain of gyms launched by which celebrity?

The answer is – Virat Kohli

Question 5 – Which one of these figures from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answers – Medusa


Amazon Today’s Quiz Time Answers – Win Sony Mirrorless Camera  | 15th November 2019

Question 1 – This French painter was born on 14 November 1840. He has worked like ‘Impression, Sunrise’ and ‘Woman with a Parasol – Madame Monet and Her Son’ to his name. Who was he?

Answers – Claude Monet

Question 2 – When Mr. Jawaharlal Nehru became the Prime Minister of independent India, he delivered an inaugural address to the Nation which has been given a special name. What is the speech called?

The answer is – Tryst With Destiny

Question 3 – ___ is a fictional Indian superhero appearing in Raj comics. It was created in the late 1980s by Sanjay Gupta. (Fill in the blank)

Answers – Nagraj

Question 4 – Shaktimaan was an Indian superhero television show. Mukesh Khanna played the role of Shaktimaan and his alter ego ‘Pandit Gangadhar Vidhyadhar Mayadhar Omkarnath Shastri’. What was Pandit Gangadhar’s profession in the show?

The answer is – Photographer

Question 5 – Mukesh Ambani bought the world’s oldest toy company. Which company are we talking about?

Answers – Hamleys


Amazon Today’s Quiz Time Answers – Win ₹15000 Pay Balance  | 14th November 2019

Question 1 – Today, 14th November is celebrated as Children’s Day in India to increase awareness of the rights, care, and education of children on the occasion of India’s first prime-minister’s birthday. Who are we talking about?

Answers – Jawaharlal Nehru

Question 2 – This was an Indian soap opera which aired from 2003-06, and was an Indian-themed version of the Colombian drama ‘Yo soy Betty, la fea’. Which TV series was this?

The answer is – Jassi Jaisi Koy Nahi

Question 3 – In the iconic video game ‘Mario Bros.’, players can control Mario as they travel the Mushroom Kingdom to rescue Princess Toadstool. What is Mario’s brother’s name in this game?

Answers – Luigi

Question 4 – Sabu, Bini Chachi, Rocket (Racket), Tingu Master, and Bunty are all characters from a popular Indian comic book. Which comic book series are we talking about?

The answer is – Chacha Chaudhary

Question 5 – ‘Small Wonder’ is a popular comedy Sitcom from the ’90s which chronicled the family of a robotics engineer who secretly created a robot modeled after a human girl and then tried to pass it off as their adopted daughter. What was the name of this robot?

Answers – Vicky


Amazon Today’s Quiz Time Answers – Win OnePlus 7T Pro | 13th November 2019

Question 1 – She has acted in movies like ‘Yes boss’ and ‘Qayamat se qayamat tak’ in the late 80s and 90s. She has also crowned Miss India in the year 1984. She celebrates her birthday today. Who is she?

Answers – Juhi Chawla

Question 2 – ____ day is celebrated today in many countries as a day of giving and showing kindness. This day was born when a collection of humanitarian groups came together on November 13, 1997, and made a ‘Declaration of Kindness’. Donating books, food, or clothes to your local community is a great way to celebrate this event. (Fill in the blank)

The answer is – World Kindness Day

Question 3 – Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Answers – Toxic

Question 4 – Former Australian fast bowler Brett Lee has done a lot of things outside cricket – but which one of these is NOT one of them?

The answer is – Sailed a boat alone across the Tasman Sea

Question 5 – Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Answers – Japan


Amazon Today’s Quiz Time Answers – Win GoPro Hero7 | 11th November 2019

Question 1 – Where would you find the Hagia Sophia, which was the former Greek Orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?

Answers – Istambul, Turkey

Question 2 – Which of the following awards is NOT associated with the field of sports?

The answer is – Norman Borlaug award

Question 3 – In terms of area, which one of the following Indian states has the largest coverage of forest?

Answers – Madhya Pradesh

Question 4 – In a 1999 Test match against South Africa, New Zealand tail-ender Geoff Allott batted memorable innings which lasted 101 minutes. How many runs did he score?

The answer is – 0

Question 5 – ‘I can talk English, I can walk English, I can laugh English because English is a funny language’. Which actor said this dialogue in a Bollywood movie?

Answers – Amitabh Bacchan


Amazon Today’s Quiz Time Answers – Win ₹5000 | 11th November 2019

Question 1 – What is the term used in cricket when a batsman is at or has scored 111 runs?

Answers – Nelson

Question 2 -In which country would you find Machu Picchu, a 15th-century Inca citadel?

The answer is – Peru

Question 3 – Raut Nacha is a folk dance performed mainly by the tribal communities of which state?

Answers – Chattisgarh

Question 4 -Which day is celebrated as World Diabetes Day?

The answer is – 14th November

Question 5 – Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Answers – Venus

Amazon 19th Jan Quiz Questions & Answers (Win Sony Portable Speakers) : 

  1. Which of these Zodiac signs is the only one to be represented by an inanimate object in its symbol?

Answer – Libra

  1. What state of matter is our Sun mainly made of?

Answer – Plasma

  1. ‘Poseidon’ is the Greek god of __. Fill in the blanks.

Answer – The Sea

  1. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer – Mars

  1. He is considered the pioneer of the field of political science and economics in India. He assisted the first Mauryan emperor Chandragupta in his rise to power. Who is he?

Answer – Chanakya

Done !!

Congratulations !! You are Now Eligible To Win Free Sony Portable Party System From This Amazon 19th Jan Quiz

Amazon Quiz Time Answers – 18th January

  1. The Mughal Empress Arjumand Banu Begum is better known as?

Answer – Mumtaz Mahal

  1. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?

Answer –The Persian Empire

  1. Clark Kent is the real name of which superhero?

Answer – Superman

  1. What is the main component used in the manufacture of glass?

Answer – Sand

  1. Which nation was the first to give women the right to vote?

Answer – New Zealand

🎁 Amazon Today’s Answers 14th January

A1: Assam

A2: Kailash Satyarthi

A3: A fruit

A4: Lizard.

A5: Buzkashi

Amazon Mi A2 Answers 13th January

  1. Bile, which aids the digestion of fatty acids, is produced by which organ in the human body?

Answer – Liver

  1. ‘Triton’ is the name of the largest natural satellite of which planet?

Answer – Neptune

  1. In November 2018, New Caledonia held an independence referendum at which a majority voted against independence. Which country were they voting to become independent from?

Answer – France

  1. ‘Borborygmus’ is the medical term for what bodily function or condition?

Answer – Stomach Rumbles

  1. Which state recently launched the ‘One Family, One Job’ scheme which entitles one government job for every family in the state?

Answer- Sikkim

Amazon OnePlus 6T Answers (6th January 2018)

  1. Which one of these figures from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answer – Medusa

  1. Launched in October 2008, Chandrayaan-1 was India’s first lunar probe.

Answer – True

  1. Indian Railways has recently developed which AI-powered robot to check for faults in trains?

Answer – Ustaad

  1. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Answer – Chandrasekhara Venkata Raman

  1. The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer – VVS LAXMAN

Correct Answers Of Amazon Quiz – 29th December 2018

Q1.: The Ozone Layer protects us from what kind of harmful radiation?

Answer: Ultraviolet radiation

Q2.: In 2008, who became the first Indian actor to receive the prestigious Malaysian title, ‘Datuk’?

Answer: Shah Rukh Khan

Q3.: Thomson seedless, Bangalore Blue, Anab-e-Shahi are the varieties of which fruit in India?

Answer: Grapes

Q4.: Which leader did Mahatma Gandhi call the ‘Prince among Patriots’?

Answer: Netaji Subhas Chandra Bose

Q5.: Who was the first female to become the governor of an Indian state?

Answer: Sarojini Naidu

Amazon Armani Watch Quiz Answers? 28 December 2018

Question 1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Answer: Helium
Question 2. In which country is Mount Vesuvius located?
Answer: Italy
Question 3. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alexander’s general Seleucus Nicator?
Answer: Chandragupta Maurya
Question 4. The Portsmouth College in the UK offers a course to its students in which of these languages?
Answer: Hinglish
Question 5. Which team won the 2018 FIFA Club World Cup?
Answer: Real Madrid

Amazon App Answer and win Honor 8C today – 26th December 2018

  1. Chile

  2. Enamel

  3. Tinkle

  4. Africa

  5. Hyder Ali and Tipu Sultan, Kingdom of Mysore

Amazon Canon DSLR Answers – 25th December

Q1. Which of these insects is known to have 12,000 eyes?

Answer: Monarch Butterflies

Q2. Who founded the Vijayanagara Empire that reigned over South India in the 13th century?

Answer: Harihara I

Q3. In Japanese, what is the word for goodbye?

Answer: Sayounara

Q4. What does a manometer measure?

Answer: Pressure

Q5. Which ocean is home to over 75% of the world’s volcanoes?

Answer: Pacific

Amazon Answers – 24th December 2018

Prize- Answer & Get a chance to win ₹5000 as Amazon Pay Balance.

  1. Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory?
    Answer: Nike
  2. Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?
    Answer: Charles Darwin
  3. Which country has more natural lakes than the rest of the world combined?
    Answer: Canada
  4. Abraham Lincoln was also an accomplished wrestler, and was honored later by the ‘National Wrestling Hall of Fame’.
    Answer: True
  5. Which of these countries was the largest producer of sugar in the year 2018?
    Answer: Brazil

❤️Amazon App Quiz Answer – Oppo R17 Pro Quiz Answers – 23rd December

  1. Answer – Romania

  2. Answer – Mars

  3. Answer – Echidna

  4. Answer – Istanbul

  5. Answer – 1937

Amazon Apple MacBook Air Quiz Contest Answers 22nd December [8:00 am To 12 pm]

Answer and Win Apple MacBook Air

Q1. Answer: Vishnu Sharma

Q2. Answer: Trivia

Q3. Answer: Venezuela

Q4. Answer: The Bengal Gazette

Q5. Answer: Venus

Amazon Bose Speaker System Quiz Answers – 21st December (8 AM to 12 PM)

  1. On average, how long does it take light to travel from the sun to the earth?

Answer – 8 Minutes 20 Seconds

  1. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?

Answer – Fusion

  1. What is the name of the deepest point in the ocean?

Answer – Mariana Trench

  1. On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?

Answer – 12 March 1930

  1. What is the name of the world’s largest active volcano?

Answer – Maua loa

Amazon Answers 20th December [8:00 am To 12 pm]

Prize: Answer and Win Rs 10000 Pay Balance

Q1. 15 August 2015 marked the 40th anniversary of which Indian film?

Answer: Sholay

Q2. Entomology is the name of what field of study?

Answer: insects

Q3. Kisan Ghat in Delhi is the memorial ground of which famous leader?

Answer: Chaudhary Charan Singh

Q4. What is the name of India’s first indigenously built submarine?

Answer: INS Shaki

Q5. Who among these is the chief legal advisor to the Government of India, and is the primary lawyer for GOI in the Supreme Court

Answer: Attorney General

Amazon Huawei Mate20 Pro Quiz Contest Answers 19th December [8:00 am To 12 pm]

Prize: Answer and Win Huawei Mate20 Pro

Q1. The Ozone Layer protects us from what kind of harmful radiation?
Answer: Ultraviolet Radiation

Q2. In 2008, who became the first Indian actor to receive the prestigious Malaysian title, ‘Datuk’?
Answer: Shah Rukh Khan

Q3. Thomson seedless, Bangalore Blue, Anab-e-Shahi are the varieties of which fruit in India?
Answer: grapes

Q4. Which leader did Mahatma Gandhi call the ‘Prince among Patriots’?
Answer: Subhash Chandra Bose

Q5. Who was the first female to become the governor of an Indian state?
Answer: Sarojini Naidu

Amazon Quiz Answers – 18th December 2018:-

  1. By what name is K’ung better known to the Western world?
    Answer: Confucious.

  2. Introduced in 1796, which was the first successful vaccine developed in history?
    Answer: Smallpox.

  3. With which dance form would you associate the famous dancers Rukmini Devi Arundale and Yamini Krishnamurthy?
    Answer: Bharatanatyam.

  4. In cricket, what do you call a run taken when the ball passes the batsman without touching his bat or body?
    Answer: Bye.

  5. Which of these herbs, used extensively in Indian cuisine, is referred to as ‘dhania’ in Hindi?
    Answer: Coriander.

Amazon OnePlus 6T Quiz [17th December]

Q1.former top-ranking pro golfer Vijay Singh is from which country?

Answer – Fiji
Q2. In India What is the Function of Lifeline Express Train?
Answer – Hospital
Q3. Which of These countries was NOT a Soviet Republic in USSR?
Answer – Serbia
Q4. In which language was the classic work of Leo Tolstoy, ‘War and Peace’ originally written in?
Answer – Russian
5. In which year did India join the United Nations?
Answer – 1945

Amazon Pay Quiz Contest Answers 16th December [8:00 am To 12 pm]

Prize– Answer and Win Rs.50000 Pay Balance

Q1. Answer: Alisha Chinoy

Q2. Answer: lions

Q3. Answer: trapezium

Q4. Answer: Indian Ocean

Q5. Answer: Guwahati

Must Check –

General Terms Regarding Amazon Daily Quiz:-

  1. To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  2. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where few questions will be posted during the entire Contest Period.
  3. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  4. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of the decided participant will be selected as winners by a random draw of lots.



3 COMMENTS

    • This offer is only for Amazon app user. Not for PC/Desktop. Just Login on your Amazon account and scroll down and check the Quiz. Quiz time available only at 8AM to 12PM only..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.